Hvordan fungerer Swapfiets?

Swapfiets er sammensat af det engelske ord ”swap” og det hollandske ord for cykel, ”fiets”. Konceptet bag Swapfiets er særdeles simpelt og brugervenligt. For et fast månedligt beløb på 175 kr. (150 kr. for studerende) får du en Swapfiets kvalitetscykel med 7 gear, dobbeltlås og det ikoniske blå forhjul.

Hvis der er noget galt med din Swapfiets, kan du sende en sms, ringe eller bruge app’en, så sørger vi for at reparere den, hvor og hvornår det passer dig inden for 1 dag. Du får en ny Swapfiets, hvis det ikke er muligt at reparere den inden for 10 min, så du i løbet af ingen tid kan være på farten igen.