Hvad hvis jeg kun vil bruge min cykel i en uge og aflevere den efter?

Den korteste leje-periode er en måned, da vi har en måneds opsigelse - i dette tilfælde skal du opsige dit abonnement samme dag som du modtager den. Du kan altid vælge at returnere din cykel før tid, men det fritager dig ikke fra at betale abonnementsperioden ud.

Du kan opsige via din online-konto eller via app'en - læs mere her.

Vær opmærksom på din opsigelsesperiode og regler for returnering af cyklen - læs mere her.