Hvordan annullerer/opsiger jeg mit abonnement?

Vi er kede af at høre, at du overveje at forlade os! Men vidste du egentlig godt, at du kan tage os med på turen, hvis det er, fordi du flytter til en ny by? Du får endda en rabat på 179 kr. på samme tid!

For at vise dig, hvor glade vi er for dig (og hvor meget vi gerne vil have, at du bliver her), giver vi en rabat på 179 kr. på næste måneds faktura, hvis du bruger vores flytteservice. Tjek ofte stillede spørgsmål for at se, hvordan du gør.

Ikke noget for dig? Bare rolig – vi elsker dig stadig. Hvis du vil opsige dit abonnement, skal du gøre følgende:

1. Gå til account.swapfiets.com (via din computer, ikke appen).

2. Log ind med din e-mailadresse

3. Gå til 'Mine abonnementer', og klik på 'Annuller abonnement'. Vilkårene for opsigelse af dit abonnement vises på samme side.

Du modtager en bekræftelsesmail, som informerer dig, når din opsigelse er fuldført.

Husk, at der er en opsigelsesfrist på 1 måned for fleksible kontrakter. Det betyder, at du kan bruge din cykel i præcis 1 måned efter opsigelsen af dit abonnement. For ikkefleksible kontrakter har vi en minimum kontraktperiode på 6 måneder. Hvis du vil annullere, inden dine 6 måneder er ovre, skal du først betale det resterende beløb.

Tak, fordi du tog med på turen om at gøre vores byer grønnere og bedre. 💙 Og husk: Hvis du ændrer mening, ved du, hvor du kan finde os.