Min cykel er stjålet, og jeg vil straks annullere mit abonnement. Hvordan kan jeg gøre dette?

Vi er kede af at din cykel er blevet stjålet, og det er ærgerligt, at du ønsker at opsige dit abonnement. Det er selvfølgelig ikke et problem, men vær opmærksom på vores opsigelsesperiode og din bindingsperiode. Du betaler altid til og med den dag dit abonnement udløber. Du kan vælge at aflevere din nøgle med det samme - og modtage en ny cykel for resten af din kontraktperiode. Vær opmærksom på dit abonnement først kan blive afsluttet korrekt, når vi har modtaget nøglen til cyklen (hvis du har den) og udfyldt en politirapport sammen.

Giv os besked med det samme, hvis din cykel er blevet stjålet.