Jeg har en kontrakt på mindst 12 måneder, kan jeg annullere den tidligere?

Når du har valgt en abonnementstype med en bindingsperiode på minimum 12 måneder, så er det desværre ikke muligt at annullere sit abonnement før. Du kan altid vælge at returnere din Swapfiets før tid, men det fritager dig ikke fra at betale abonnementsperioden ud.

Du kan opsige dit abonnement via din konto på account.swapfiets.com. Vær opmærksom på vores opsigelsesperiode på 1 måned.