Jeg har et abonnement på min. 6 måneder, kan jeg annullere tidligere?

Hvis du har valgt et abonnement med en bindingsperiode på minimum 6 måneder, så er det desværre ikke muligt at opsige abonnementet før. Du kan altid vælge at returnere din cykel før tid, men det fritager dig ikke fra at betale abonnementsperioden ud.

Du kan opsige via din online-konto eller via app'en - læs mere her.

Vær opmærksom på din opsigelsesperiode og regler for returnering af cyklen - læs mere her.