Gebyrer (Power 7)

I tilfælde af skader, tyveri eller lignende af Power 7 - så gælder følgende:

Selvrisiko, mistet E-bike 1750 DKK
Selvrisiko, mistet batteri 3950 DKK
Mistet E-bike, enkelt-låst 2350 DKK
Mistet E-bike (ikke låst), men stadig har batteriet 11500 DKK
Mistet E-bike (ikke låst) + mistet batteri 15250 DKK
Ubegrundet Swap 150 DKK
Genopstarts-gebyr (*) 225 DKK
Mistet oplader 950 DKK
Mistet nøgle 115 DKK

*Genopstarts-gebyr bliver kun opkrævet, hvis lejeren vil starte et abonnement hos Swapfiets (igen), indenfor  tre måneder af opsigelsen af sit forrige abonnement.

** For B2B abonnementer gælder selvrisikoen (fradragsberettiget) for det første og andet batteri. Hvis begge batterier mistes bliver det samlet 7900DKK (2x 3950DKK).

I tilfælde af skader (udover forventeligt slid fra almindelig brug) eller hærværk, forbeholder Swapfiets sig rettigheden til at opkræve yderligere gebyrer fra lejeren.

Du bedst venligst kontakte os indenfor 24 timer, hvis noget af ovenstående sker for dig.