Gebyrer (Power 7)

I tilfælde af skader, tyveri eller lignende af Power 7 - så gælder følgende:

Selvrisiko, mistet E-bike 1650 DKK
Selvrisiko, mistet batteri 3000 DKK
Mistet E-bike, enkelt-låst N/A
Mistet E-bike (ikke låst), men stadig har batteriet 11250 DKK
Mistet E-bike (ikke låst) + mistet batteri 15000 DKK
Ubegrundet Swap 150 DKK
Mistet oplader 487,50 DKK
Mistet nøgle 115 DKK

** For B2B abonnementer gælder selvrisikoen (fradragsberettiget) for det første og andet batteri. Hvis begge batterier mistes bliver det samlet 7500DKK (2x 3750DKK).

I tilfælde af skader (udover forventeligt slid fra almindelig brug) eller hærværk, forbeholder Swapfiets sig rettigheden til at opkræve yderligere gebyrer fra lejeren.

Du bedst venligst kontakte os indenfor 24 timer, hvis noget af ovenstående sker for dig.