Hvor tilbyder Swapfiets service?

Når vi taler om serviceområder, mener vi hele det område, hvor Swapfiets opererer. Det er området, hvor vi leverer, reparerer og bytter cykler. Det svarer normalt til grænserne for en specifik by.

Det kan dog ske, at vores serviceområde ikke passer nøjagtigt med byens grænser. Det er normalt, hvis vi er nye i en by, eller hvis byen ikke er særlig stor. Du skal dog vide, at vi altid arbejder på at udvide.

 

Hvad betyder det at bo inden for et serviceområde?

Hvis du bor inden for vores serviceområde, kan vi levere din Swapfiets direkte til dit hjem. Vi kan også komme forbi, hvis du har brug en reparation, eller hvis din cykel skal skiftes til en ny. Du kan også kigge forbi en af vores butikker eller booke en tid.

Hvilke konsekvenser har det, hvis jeg bor uden for serviceområdet?

Du kan stadig køre på en Swapfiets, selvom du ikke bor inden for vores serviceområde. Det betyder dog, at vi ikke kan komme forbi dig, omend det er til levering, reparation eller udskiftning af cykler. Du kan dog altid kigge forbi vores butik, hvis det er nødvendigt. Vi kan også lave en aftale om at mødes tæt på grænsen for vores serviceområde på et sted, du vælger.

Er den lovede service kun tilgængelig, hvis jeg bor i et serviceområde?

Tildels. Hvis du ikke bor i et af vores serviceområder, kan vi ikke komme hjem til dig for at aflevere din Swapfiets eller reparere din cykel. Du kan altid booke tid på et sted efter dit valg, så længe det er inden for vores serviceområde. På den måde kan du stadig få den service inden for 48 timer, du har behov for. Du kan også booke en tid i en af vores butikker – eller bare kigge forbi.

Er dit spørgsmål blevet besvaret?

Øv! Hvordan kan vi forbedre denne artikel?