Om min aftale

Hvis du har en planlagt aftale, kan du finde det nøjagtige tidspunkt og den planlagte adresse i Swapfiets App'en.

Hvis du har brug for at aflyse din aftale, fordi tidsrammen ikke passer dig, er det også muligt i App'en op til 1 time i forvejen. Herefter skal du kontakte os hurtigst muligt pr. telefon for at sikre, at vi stadig kan kontakte Swapperen i tide.

Andre spørgsmål om din planlagte aftale? Find de mest almindelige spørgsmål om Swapping nedenfor.

Hvordan kan jeg tilføje en note til Swapperen?

Du kan have specifikke instruktioner til Swapper om parkering, placering eller specifikke behov i forbindelse med cyklen. Giv venligst vores supportteam besked, helst 4 timer i forvejen. Vi vil altid gøre vores bedste for at give dig den bedste løsning

Min aftale blev aflyst. Hvad nu?

Hvis du har modtaget en besked fra os om, at din aftale er blevet aflyst, og du allerede har en cykel i din besiddelse, kan du planlægge en ny aftale via appen.

Hvis du endnu ikke har modtaget cyklen, bedes du kontakte os for at ombooke din aftale.

Hvad skal man gøre i tilfælde af en lang forsinkelse?

I tilfælde af en forsinkelse gør vi altid vores bedste for at informere dig på forhånd. Venter du 30 minutter efter din aftale, og du har stadig ikke hørt fra os? Så kontakt vores supportteam, og vi vil gøre vores bedste for at finde ud af, hvad der foregår.

Kan jeg ændre min aftaleadresse?

Hvis du ønsker at ændre adressen på din aftale, kan du stadig give os besked op til 1 time før ankomsttidspunktet. Herefter skal du kontakte os pr. telefon så hurtigt som muligt for at sikre, at vi stadig kan nå at informere swapperen til tiden.

Kan jeg ændre mit tidsrum?

Hvis du ønsker at vælge et andet tidsrum, bedes du kontakte os pr. telefon så hurtigt som muligt. Gør dette mindst en time i forvejen for at undgå ekstra gebyrer.

Jeg er gået glip af min aftale. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du er gået glip af din aftale, vil vi gerne give dig en ny tid så hurtigt som muligt. På grund af vores rejseomkostninger må vi desværre opkræve et gebyr på 150 kr. For at lave en ny aftale skal du planlægge via appen eller kontakte vores supportteam.

Er dit spørgsmål blevet besvaret?

Øv! Hvordan kan vi forbedre denne artikel?