Jeg flytter til en anden by

Så længe Swapfiets er tilgængelig i din nye by, kan du tage dit medlemskab med på turen! Find ud af, hvor vi er placeret på kortet nedenfor.

Hvordan virker det?

Hvis du ønsker at medbringe din cykel, har du 2 muligheder:

1. Aflever din cykel i din lokale Swapfiets butik, inden du tager af sted. Derefter kan du hente din nye Swapfiets, når du ankommer til din næste by.
  2. Hvis du ikke ønsker at skille dig af med din cykel, kan du blot tage din Swapfiets med dine ting i din flyttebil.
Uanset hvilken løsning du vælger, så glem ikke at kontakte kundeservice, så vi kan få dig installeret i din nye by.

Swapfiets er ikke tilgængelig i min nye by. Hvad nu?

Hvis Swapfiets ikke er tilgængelig, kan vi desværre ikke servicere din cykel i den nye by. Du kan stadig bruge cyklen i det nye område, men hvis du har brug for service, beder vi dig om at komme til det nærmeste serviceområde.