Undersøg uventede omkostninger

Der kan være flere årsager til, at der er ekstra omkostninger på din faktura. Nedenfor finder du de mest almindelige årsager med forslag til, hvorfor det sker.

Min første betaling er højere end forventet

Den første betaling opkræves måneden efter afhentning af cyklen. Den er normalt højere end det almindelige månedlige gebyr. Den består af 2 dele:

  • Betalingen for de dage for den måned, du har registreret dig i.
  • Forudbetalingen for den kommende måned

Hvis du har et abonnement, som du kan opsige månedligt, skal du desuden betale et engangsgebyr på op til 349 kr.

Hver måned finder den direkte debitering sted i den første uge i måneden. Hver måned vil der være forudbetaling for den indeværende måned. F.eks. vil der den 1. juni være forudbetaling for juni måned.

Jeg afleverede min cykel, men jeg bliver stadig opkrævet

Har du allerede afleveret din cykel, men modtager stadig en opkrævning? Det skyldes ofte den sidste betaling.

Swapfiets har en opsigelsesperiode på en måned, Når du opsiger dit abonnement, skal du stadig betale for en måned, indtil din kontrakt udløber. Dette gælder også, hvis du afleverer din cykel inden din slutdato. Det kan derfor være tilfældet, at du stadig modtager en faktura fra os, selv om din cykel allerede er afleveret.

Hvis du f.eks. opsagde din konto den 14. august, så er abonnementet aktivt indtil den 14. september. Det betyder, at den sidste betaling er for 14 dage i september.

Hvorfor opkræves der 0,10 kr.?

Der påkræves verifikation, når du bruger et kredit- eller betalingskort til at tilmelde dig et nyt abonnement eller ændre din betalingsmetode. For at verificere din betalingsmetode opkræver vi et lille gebyr på 0,10 kr. afhængigt af, hvor du befinder dig. Da disse omkostninger består af bankgebyrer, kan dette ikke refunderes.

Andre årsager til højere omkostninger

Der er et par andre grunde til, at du måske får en højere afgift, end du havde forventet.

Gebyrer: I nogle lande kan kortfirmaerne opkræve et ekstra gebyr for internationale transaktioner. Nogle lande kan ændre valutaen, selv om vi opkræver i lokal valuta.

Planændringer: Hvis du eller en person i din husstand for nylig har ændret dit abonnement, tænkt på at opsige, ændre cykel- eller abonnementstype, vil din faktura afspejle ændringerne

Gebyrer

I tilfælde af skader og slitage på cyklen ud over det, der kan forventes ved normal brug, kan der være ekstra omkostninger forbundet hermed. Dette gælder også i tilfælde af manglende cykel, nøgle eller batteri. Disse ekstraomkostninger opkræves sammen med det månedlige gebyr og er også nævnt på fakturaen. Find en oversigt over de mulige omkostninger her.

Hvis du har modtaget et gebyr, vil det blive opkrævet i den kommende måned.

Er dit spørgsmål blevet besvaret?

Øv! Hvordan kan vi forbedre denne artikel?