Modtagelse af cyklen

Under tilmeldingen kan du enten vælge at afhente cyklen i butikken eller få den leveret på din foretrukne adresse. Hvis du vælger at afhente cyklen i butikken, kan du planlægge din aftale med det samme imens du tilmelder dig på hjemmesiden.

Hvis du ønsker at få din Swapfiets leveret kan vi også få det til at ske, selvom det kan tage lidt længere tid. I de fleste tilfælde vil du køre på din Swapfiets inden for et par dage!

Find flere oplysninger om din første aftale nedenfor.

Hvad er en First Delivery?

Det er det magiske øjeblik, hvor du møder din Swapfiets for første gang. Ved den første levering modtager du din cykel, og vi tilpasser den til dig. Desuden tjekker vi dine personlige oplysninger og giver en kort forklaring på, hvordan du bruger din Swapfiets.

Hvad skal jeg bruge til den første levering?

For at fuldføre din registrering og for at kunne modtage dine Swapfiets skal vi se følgende oplysninger:

  • Identifikation (pas, kørekort, identitetskort)
  • Dit kreditkort eller bankkort.
  • Bevis for bopælsadresse
  • Hvis du har ansøgt om et studenterabonnement, vil vi også gerne se dit studiekort.

Godt at vide: Hvis en anden person betaler for dit abonnement, skal vedkommende også være til stede ved den første levering.

Hvor lang tid tager den første levering?

Både i butikken og på stedet tager leveringstid punktet for din egen Swapfiets op til 15 minutter. Vi sørger for, at sadlen og styret er i den rigtige højde og position, og vi tjekker dine oplysninger.

Jeg har afgivet en ordre. Hvornår modtager jeg min cykel?

Vi gør vores bedste for at levere din cykel så hurtigt som muligt. Generelt kan vi levere din cykel inden for 1-2 dage. Leveringstiden kan variere på tværs af byer

Jeg har tilmeldt mig, men jeg er endnu ikke blevet kontaktet.

Når vi har modtaget din bestilling, og du har besluttet dig for at få cyklen leveret, har du modtaget en e-mail, som du skal give os:

  • Dato og tidspunkter, hvor du er tilgængelig
  • Leveringsadressen
  • Din fødselsdato som bekræftelse

Har du ikke modtaget en bekræftelse fra os? Kontakt venligst vores support team for at få styr på tingene.

Kan en anden person hente min cykel eller være til stede under leveringen?

Vi vil gerne møde vores helt nye kunde personligt den allerførste aftale. Det betyder, at det ikke er muligt for en anden person at være til stede.

Når vi leverer din Swapfiets, skal kunden underskrive vores vilkår og betingelser samt en tilladelse til direkte debitering. Hvis en anden person betaler for dine Swapfiets, skal I begge være til stede ved aftalen.

Er dit spørgsmål blevet besvaret?

Øv! Hvordan kan vi forbedre denne artikel?