Tilmelding til Swapfiets

Det er dejligt at høre, at du har fundet os! Gå ind på vores hjemmeside og se, om der er noget tilgængeligt i dit område. Hvis Swapfiets er aktiv i din by, skal du gennemføre registreringsprocessen, og vi får dig på din cykel så hurtigt som muligt. Velkommen til klubben!

Har du brug for flere oplysninger om tilmeldingsflowet? Find de mest almindelige spørgsmål nedenfor.

Kan jeg afhente min cykel straks efter registreringen?

Vi vil gerne hjælpe dig med at komme op på din Swapfiets så hurtigt som muligt. Har du brug for en cykel med det samme? Sørg for at tilmelde dig online. Hvis du beslutter dig for at afhente cyklen i butikken, kan du planlægge din aftale med det samme i tilmeldingsprocessen.

Hvis du gerne vil have din Swapfiets leveret, kan vi også få det til at ske, selvom det kan tage lidt længere tid. I de fleste tilfælde vil du køre på din Swapfiets inden for et par dage!

Kan jeg bestille flere cykler til min familie?

Wow, en hel Swapfiets-familie! Vi ønsker at hjælpe dig så godt som muligt, og for at opnå det er det nødvendigt, at alle opretter deres egen konto på www.swapfiets.com. På den måde bliver hver cykel forbundet til den rigtige person. Det er muligt for én person at betale for alle cykler. Du skal blot sørge for, når du tilmelder dig, at du udfylder de korrekte betalingsoplysninger.

Jeg har endnu ikke en privat adresse i byen, hvilken adresse skal jeg oplyse?

Under din registrering vælger du den by, hvor du ønsker at bruge cyklen. Vores service leveres kun i byens serviceområde.

Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig endnu uden en gyldig hjemmeadresse. Glem ikke at kontakte os, så snart du har en ny adresse!

Den cykel, jeg ønsker, fås ikke i min region. Hvad nu?

Når cyklen ikke er tilgængelig, har du ofte mulighed for at få besked, når den er på lager igen. Klik på "Påmind mig", og du vil modtage en e-mail, når produktet er tilgængeligt igen.

Hvis der ikke er nogen "Påmind mig"-knap, betyder det, at vi midlertidigt er holdt op med at tage imod nye kunder til dette produkt i regionen. I dette tilfælde kan vi kun anbefale at holde øje med hjemmesiden.

Hvorfor skal jeg angive min højde, når jeg tilmelder mig?

På baggrund af din højde bestemmer vi, hvilken type cykelstel der passer bedst til dig.

Hvilke cykler kan jeg vælge som studerende?

Du kan tilmelde dig alle cykler, men for Original og Deluxe tilbyder vi en studierabat, afhængigt af hvor du befinder dig. Find ud af, om vi tilbyder en studierabat i sit område under tilmeldingen.

Er dit spørgsmål blevet besvaret?

Øv! Hvordan kan vi forbedre denne artikel?