Hvad er Swapfiets & Swapping?

Swapfiets er sammensat af det engelske ord "swap" og det hollandske ord for cykel, "fiets". Konceptet er meget enkelt. For et fast månedligt beløb får du en Swapfiets luksuscykel med dobbelt lås og det ikoniske blå fordæk.

Hvis der sker noget med din Swapfiets, kan du kontakte os, og vi reparerer din Swapfiets gratis, når og hvor du vil, inden for 48 timer. Hvis vi ikke kan reparere den inden for 10 minutter, giver vi dig en anden fungerende Swapfiets. Som følge heraf er du altid sikret at være tilbage på vejen igen på ingen tid.

Flere spørgsmål om os? Find de mest almindelige spørgsmål med svar nedenfor.

Hvad er forskellen mellem en Swapfiets cykel og en såkaldt leasingcykel?

Sammenlignet med komplicerede og dyre leasingkontrakter opkræver Swapfiets aldrig renter eller slidtagegebyrer. Desuden kan vores abonnement opsiges hver måned, og vores priser er altid gennemsigtige.

Hvad betyder et swap?

Hvis din Swapfiets er i stykker, kommer vi forbi og bytter den til en anden, der fungerer. Små reparationer kan udføres på stedet. Du er tilbage på vejen, før du ved af det.

Et Swap kan også betyde:

  • Skifte til en anden cykeltype
    At få en anden cykel, når din cykel er væk
    At få en ny nøgle

Hvad koster et swap?

Et swap er inkluderet i vores service og er uden ekstra omkostninger. Dette gælder både for en aftale i butikken og på din lokation. Visse skader på cyklen (f.eks. hærværk) er dog ikke dækket af servicen og kan være ekstra opkrævninger. Find vores eventuelle ekstra gebyrer her.

Hvad er forskellen mellem et abonnement til almindelig brug og et heavy-user-abonnement?

Et almindeligt abonnement er kun beregnet til ikke-kommercielt brug. Desuden må medlemmer med et almindeligt abonnement kun køre op til 1.000 km om måneden.

Et heavy-user-abonnement må derimod bruges til ikke-kommerciel og kommerciel brug. Medlemmerne har ikke noget maksimalt antal kilometer for deres abonnement.

Hvad er forskellen mellem Swapfiets og delte cykler?

Hos Swapfiets er Swapfiets cyklen din egen. Du får din egen nøgle, og du behøver ikke at dele den med andre.

Kan jeg købe cyklen i stedet for at tegne et abonnement?

Nej, det er vi kede af! Vores unikke Swapfiets kan man kun abonneres til.

Er dit spørgsmål blevet besvaret?

Øv! Hvordan kan vi forbedre denne artikel?