Prisændringer 2023

Hvorfor ændrer Swapfiets sine priser?

Hos Swapfiets er vi opsat på at give dig den bedst mulige service, inklusiv reparationer og udskiftninger, så du altid har en cykel, der virker. På vejen mod at blive 100 % cirkulær i 2025 fortsætter vi med at levere disse tjenester og cykler i overensstemmelse med de højeste standarder inden for bæredygtighed.

Men Swapfiets står også over for stigende omkostninger ift. arbejdskraft, energi og materialer. Vi hæver derfor vores priser, så vi kan blive ved med tilbyde service og cykler i høj kvalitet.

Hvornår træder de nye priser i kraft?

De nye priser er gældende fra d. 1. april 2023, medmindre dit abonnement har en bindingsperiode på minimum 6 måneder. I dette tilfælde gælder prisændringen fra og med den 7. måned i din kontrakt.

Hvordan ved jeg, om prisen på min Swapfiets ændrer sig?

Hvis prisen på dit Swapfiets-medlemskab ændres, får du besked om dette enten d. 15. eller 16. februar.

Hvilke lande gælder de nye priser for?

De nye priser gælder for Holland, Tyskland, Danmark, Belgien, Storbritannien, Frankrig og Østrig.

Jeg har et abonnement med en bindingsperiode på minimum på 6 måneder (Loyal-medlemskab). Hvornår træder prisændringen i kraft?

Ændringen af din månedlige pris træder i kraft, når bindingsperioden er afsluttet. Det betyder, at den nye pris gælder fra og med den 7. måned i din kontrakt.

Jeg er usikker på, hvorvidt jeg har et abonnement med en bindingsperiode på minimum 6 måneder eller ej. Hvordan kan jeg tjekke det?

Kontakt vores helpdesk. De er altid klar til at hjælpe, og kan give dig de nødvendige oplysninger.

Hvad sker der, hvis jeg ikke vil acceptere prisændringen?

Hvis du ikke vil acceptere prisændringen, har du ret til at opsige dit medlemskab gratis med 30 dages varsel*. Du kan opsige dit medlemskab i appen eller via account.swapfiets.com. Du skal huske at aflevere cyklen tilbage (hvis du har en elcykel: også batteri og oplader) enten før eller senest på kontraktens slutdato.

Hvorfor er månedsprisen for mit abonnement højere denne måned?

Swapfiets har ændret priserne for medlemmer. Så hvis din månedlige abonnementspris er højere denne måned, skyldes det sandsynligvis denne prisændring. Vi informerede dig om prisændringen i uge 7 via e-mail med emnelinjen 'Vores priser ændres'. Denne e-mail blev sendt til dig enten den 15. eller 16. februar.

Hvis du stadig har spørgsmål, må du meget gerne række ud til vores helpdesk. De er altid klar til at hjælpe og kan give dig de nødvendige oplysninger.

Er dit spørgsmål blevet besvaret?

Øv! Hvordan kan vi forbedre denne artikel?