Blue Wheel Deal

Swapfiets tilbyder i en begrænset periode Blue Wheel Deal på loyale medlemskaber til Original og Deluxe 7 fra den 22. maj 2023 til den 30. juni 2023.  

Hvad er Blue Wheel Deal?

Få 1 måned gratis, når du tilmelder dig et loyalt Original- eller Deluxe 7-medlemskab med en minimumsbinding på 6 måneder. Tilbuddet omfatter en rabat svarende til én måneds abonnementsgebyr over en periode på 6 måneder. Det betyder, at den samlede værdi af rabatten opdeles i 6 dele, der trækkes fra din faktura hver måned. Derudover, ved at vælge et loyalt medlemskab, skal du ikke betale engangsgebyret på 199 kr. Vores elcykelprodukter er i øjeblikket udelukket fra tilbuddet.

Hvem kan tilmelde sig?

Du kan tilmelde dig, hvis du ikke har haft en Swapfiets før. Hvis du allerede har et aktivt medlemskab, kan du desværre ikke få rabatten.

Hvordan tilmelder jeg mig? 

Hvis du endnu ikke har en Swapfiets, kan du tilmelde dig på vores website og vælge de loyale medlemskaber til Original eller Deluxe 7. Vores loyale medlemskaber har en kontraktperiode på minimum 6 måneder.

I hvilke lande gælder tilbuddet?

Blue Wheel Deal er i øjeblikket tilgængeligt i Nederlandene, Danmark og Belgien.

Jeg har i øjeblikket et abonnement på Original med en minimumsperiode på 6 måneder, men jeg vil gerne opgradere til en Deluxe 7-cykel og få fordelene ved Blue Wheel Deal. Hvad sker der med minimumsperioden for min kontrakt?

Hvis du gerne vil benytte dig af tilbuddet og opgradere til en Deluxe 7-cykel, går de resterende måneder fra din oprindelige kontraktperiode i nul, og du forpligter dig til en ny kontrakt på minimum 6 måneder.

Hvis du allerede er Swapfiets-medlem med et Original-abonnement, og du vil opgradere, kan du kontakte vores helpdesk.

Hvad sker der, hvis jeg tilmelder mig Blue Wheel Deal, og jeg opdager, at jeg ikke kan lide cyklen? 

Hos Swapfiets kan du nemt skifte mellem forskellige produkttyper. Så hvis du finder ud af, at du ikke synes om den cykel, du har valgt, kan du nemt skifte til en anden. Kontraktens minimumsperiode for Blue Wheel Deal fortsætter, hvis du skifter til en anden cykeltype. 

Hvilke betingelser gælder for Blue Wheel Deal?

Swapfiets’ almindelige vilkår og betingelser er gældende, og Blue Wheel Deal vilkår og betingelser er gyldige.

Er dit spørgsmål blevet besvaret?

Øv! Hvordan kan vi forbedre denne artikel?